Catorze detinguts en una sola tarda al centre de Barcelona per robatoris violents, furts i estafes

Els arrestats acumulen un total de 140 antecedents policials, la majoria d'ells a la zona de l'Eixample i Ciutat Vella

Una agent dels Mossos, davant la Sagrada Família
Una agent dels Mossos, davant la Sagrada Família | Europa Press
Nació
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:42h
Contundent actuació policial contra els robatoris i les estafes a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han detingut en una sola tarda catorze persones per robatoris violents, furts, receptació i estafa al centre de la capital catalana, segons han informat fonts policials.

Aquest és el balanç d'un operatiu que la policia catalana va dur a terme dimecres a la zona de l'Eixample i a Ciutat Vella. L'actuació s'emmarca en el Pla Tremall per combatre la delinqüència habitual. L'actuació la va liderar el Grup Regional de Delinqüència Urbana del cos, amb agents de paisà treballant sobre el terreny. També va comptar amb el suport d'efectius de Seguretat Ciutadana.

Els arrestats acumulen un total de 140 antecedents policials. Dels catorze detinguts, tres han estat arrestats per un delicte de robatori amb violència, dos perquè tenien una ordre de recerca policial, dos més perquè en tenien una de judicial, i set per un delicte de furt. A una d’aquestes persones, a més, la policia també li atribueix un delicte d’estafa i receptació.

Arxivat a