WhatsApp deixarà de funcionar correctament en aquests mòbils a partir de l'1 de juny

L'aplicació de missatgeria per internet incorpora una nova actualització que provoca problemes de servei i de seguretat

Whatsapp
Whatsapp | Pexels
Nació
31 de maig del 2023
Actualitzat el 02 d'octubre a les 14:37h
WhatsApp no s'atura i continua desenvolupant-se per no quedar superat per la competència. Si bé, aquesta carrera pel lideratge de la missatgeria mòbil deixarà enrere alguns dispositius, que no estan preparats per suportar els avenços. A partir d'aquest 1 de juny, molts començaran a presentar problemes amb l'aplicació, ja que s'incorporarà una nova actualització.

Les incidències estaran relacionades amb problemes en el serveii errors de seguretat que poden comprometre les terminals. Alguns mòbils no podran accedir-hi, directament, i això provocarà desajustaments, tot i que no impedirà que puguin seguir funcionant amb WhatsApp.

Amb tot, els dispositius afectats són: els iPhones 6S, SE i 6SPlus; els Huawei Ascend Mate, G740 i D2; els LG Optimus L3 II Dual, L5 II, F5, L3 II, L7 II, L5 Dual, L7 Dual, F3, F3Q, L2 II, L4 II, F6 i F7, així com Lg Enact i Lucid 2; Samsung Galaxy Core, Trend Lite, Ace 2, S3 Mini, Trend II, X Cover 2; i altres com l'Archos 53 Platinum, el Faea F1THL W8, el Lenovo A820, el Sony Xperia M, el Wiko Cink Five, el Winko Darknight i el ZTE V956 - UMI X2.