Les obres obliguen a traslladar el Tast a la Rambla a la plaça Catalunya

La novena edició de la fira al centre de Barcelona comptarà amb un total de 36 establiments i tapes de fins a cinc euros

Alguns dels protagonistes de la novena edició del Tast a la Rambla de Barcelona
Alguns dels protagonistes de la novena edició del Tast a la Rambla de Barcelona | ACN / Guillem Roset
Nació
29 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:33h
L’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla de Barcelona ha presentat aquest dilluns la novena edició del Tast a la Rambla – 9a Setmana de Gastronomia de Barcelona que estrenarà una nova ubicació provisional a la plaça de Catalunya i reunirà 36 establiments. Entre el 8 i l’11 de juny, s’oferiran activitats gratuïtes i degustacions a preus de fins a 5 euros per tapa.

El canvi d’ubicació, per les obres de la Rambla de Santa Mònica, s’espera que es repeteixi en les pròximes edicions de l’esdeveniment. L’epicentre del tast l’ocuparan 30 restaurants i sis pastisseries però també hi haurà altres espais de degustació així com productes gastronòmics del territori convidat de Lanzarote i set zones amb taules altes per menjar.

La fira, que manté l’essència de motivar els barcelonins a través de la gastronomia perquè s’acostin al centre de la ciutat, tornarà a comptar amb una moneda pròpia. El consum que es faci al Tast a la Rambla serà amb la moneda token, que cadascun equival a un euro. També hi haurà dos espais de showcooking amb un programa d’activitats d’accés lliure i gratuït. A la fira també hi haurà tallers, ponències i representants del sector de la restauració, empreses d’alimentació i begudes.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, hi haurà restaurants destacats com Casa Xica, el Restaurant Telefèric, el restaurant de l’Hotel Soho House Cecconi’s d’Andrea Benedicti, Foodlone, Tapas 24, Bodega Amposta, Gaig Barcelona, Dos Pebrots, Taberna Kamikaze, Compartir Barcelona i Bar Alegria. En el terreny de les pastisseries hi haurà Oriol Balaguer, Pastisseria Escribà o Mervier Canal.

Arxivat a