Què passarà a Barcelona: la porra de l'«Snooker» pel 28-M

Ferran Casas, Oriol March, Roger Tugas i Àngels Pont comenten quins resultats esperen aquest diumenge a la capital del país en un capítol que explica com funcionen les enquestes electorals i quina influència tenen

Escolta l'episodi 2 de l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Escolta l'episodi 2 de l'«Snooker», un pòdcast de política hardcore
Nació
27 de maig del 2023
Actualitzat el 16 de juny a les 12:17h

Com funcionen les enquestes? Quina influència tenen en la presa de decisions? Com condicionen els votants? Estem immersos en la campanya de les eleccions municipals del 28 de maig i cada dia apareixen nous treballs demoscòpics sobre intenció de vot i repartiment de regidors. L'encertaran en el pronòstic, responen a l'interès de qui les paga o marquen tendència dels moviments dels votants? 

Us ho expliquem i analitzem i també parlem amb Àngels Pont, directora de Gesop, una de les principals empreses d'enquestes del nostre país i que, entre altres, treballa per al Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat i per a El Periódico. Ella és la convidada al segon episodi d'Snooker, el pòdcast de política de Nació. Es pot veure i escoltar a YouTube, a Spotify, a Google, i a Ivoox. Conversa amb Ferran Casas, subdirector del diari i conductor del programa, amb Oriol March, cap de Política, i amb Roger Tugas Vilardell, responsable de dades i transparència del diari.