El Barça fa marxa enrere i rebaixa al 50% els abonaments per a l'Estadi Olímpic

Elena Fort assegura que el club "no és aliè a les circumstàncies que afecten el soci" i avança que ja treballen per compensar la davallada de preus que suposarà deixar temporalment el Camp Nou

L'Estadi Olímpic Lluís Companys durant un partit de futbol de la selecció catalana
L'Estadi Olímpic Lluís Companys durant un partit de futbol de la selecció catalana | ACN
Lluís Girona / Maria Rabella
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:10h
Decisió sorpresa a Can Barça. El president del club, Joan Laporta, ha decidit fer marxa enrere dels preus anunciats el mes d'abril per als abonaments temporals a l'Estadi Olímpic Lluís Companys la pròxima temporada. Ho ha anunciat aquesta mateixa tarda la vicepresidenta institucional del club, Elena Fort, en una atenció als mitjans en què ha avançat que el preu dels abonaments es rebaixarà en un 50%. Amb la nova proposta, els córners valdran 450 €, els de visibilitat reduïda 350 €, els gols 360 €, els de visibilitat reduïda 255 €, el lateral 500 € i la tribuna 870 €.

"Era necessari", ha puntualitzat Fort sobre l'anterior preu, per tot just després afegir que el club "no és aliè a les circumstàncies que afecten el soci". A hores d'ara, el Barça està immers en un treball comercial per compensar la davallada de preus que suposarà deixar el Camp Nou.
 

Nova oportunitat per aconseguir abonament

Amb aquesta reculada, el Barça torna a començar de zero prioritzant els 6.000 socis que ja havien sol·licitat el nou abonament a Montjuïc. Els que encara no ho hagin fet, tindran una nova oportunitat entre el 30 i el 31 de maig, quan es reobrirà el procés per demanar el pas temporal a l'Olímpic. Concretament, hi haurà 27.385 passis a disposició dels abonats. Si no se n'agafen prou, el procés s'obrirà als socis que estan en llista d'espera i després, si encara en queden, als socis en general. A més a més, com ja estava previst, no hi haurà sorpresa amb el seient fix a l'estadi, que no existirà com tampoc ho farà el seient lliure.

Arxivat a