Valero Rivera, exentrenador del Barça d'handbol, dona suport a Eva Parera

L'exseleccionador espanyol considera que la candidata de Valents és la "solució fàcil" als problemes de la capital catalana

Valero Rivera, en un partit com a seleccionador espanyol d'handbol
Valero Rivera, en un partit com a seleccionador espanyol d'handbol | Europa Press
Lluís Girona
21 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:03h

Suport a Eva Parera des del món de l'esport. L'exentrenador del Barça i de la selecció espanyol d'handbol Valero Rivera ha fet suport a la candidata de Valents a l'alcaldia de Barcelona. "Els que coneixem i estimem Barcelona sabem que necessita un canvi; la solució és fàcil: Eva Parera i Valents", ha assegurat Valero. Parera li ha replicat que és un "honor" comptar amb una llegenda de l'handbol.
 
Rivera, nascut a Saragossa però habitant de Barcelona des que tenia tres mesos de vida, va ser jugador de la secció d'handbol del Barça durant 12 anys, del 1971 al 1983. Precisament en l'any de la seva retirada, va agafar els comandaments de l'equip com a entrenador, càrrec que va ostentar fins al 2003, durant 20 anys. Precisament com a tècnic blaugrana va guanyar sis copesd'Europa.

Pel que fa a la candidata a l'alcaldia de la capital catalana, també va ser notícia aquesta setmana perquè es va crear un perfil de Tinder. "Absteniu-vos colauers, cupaires, ocupes i comunistes", diu la política a la descripció del seu compte a l'aplicació, que de primeres ja deixa clares quines no són les seves preferències.