La sèrie «Cites Barcelona» s'estrenarà a TV3 el 12 de juny

La producció d'Amazon Prime Video estarà íntegrament disponible a la plataforma

Un moment de la sèrie
Un moment de la sèrie | ACN
Victor Rodrigo
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 19:11h
Una de les grans sèries catalanes d'aquesta temporada ja té data d'estrena a TV3. Cites Barcelona, producció d'Amazon Prime Video i dirigida per Pau Freixas, presentarà els dos primers capítols a la televisió pública catalana els dies 12 i 13 de juny. La versió que s'emetrà per TV3 serà íntegrament en català. Després, estarà íntegrament disponible a la plataforma de la CCMA. Aquesta sèrie és una de les vuit ficcions en llengua catalana que TV3 estrenarà durant el 2023, diverses de les quals ja han vist la llum. 


La sèrie, però, que està rodada en els dos idiomes, català i castellà, estarà disponible de manera íntegra en llengua catalana a la plataforma d'Amazon i també al servei de la CCMA. A Cites Barcelona els personatges es troben cara a cara després de conèixer-se per Internet. La sèrie té sis capítols que combinen el castellà i el català. El repartiment el formen noms com Carmen Machi, Belén Cuesta, Ivan Massagué, Laia Costa, Nausicaa Bonnín, Carolina Yuste, Carlos Cuevas, Miguel Ángel Muñoz, Aina Clotet, Pol López, David Verdaguer, Berta Castañé, Joana Vilapuig, Eva Santolaria i la participació de Dulceida.

Les sèries catalanes del 2023 a TV3

Només una de les sèries que s'estrenaran està feta a casa, la de Bojos per Moliere. La resta estan realitzades en coproducció amb plataformes internacionals o altres canals dels territoris de parla catalana. Aquesta és la llista: la comèdia dramàtica La mirada de la Fiona, amb Mireia Oriol com a protagonista, la ja anunciada Cites Barcelona o Operació marea negra –totes dues amb Amazon Prime-, a més d'Els hereus de la terra, drama històric de continuació de La catedral del mar, compondran el mosaic d'estrenes de ficció pròpia d'aquest any a la graella i a la plataforma digital.

Completen el calendari d'estrenes la sèrie Mòpies, la primera coproducció conjunta dels canals públics IB3, À Punt i TV3; el thriller polític Sicília sense morts –també amb les televisions dels Països Catalans juntament amb Filmin i Nova Producciones-; i el drama polític i social Llim. A totes aquestes, s'hi sumen 22 produccions alienes doblades al català que també passaran per la televisió, amb títols com Borgen, Babylon Berlin, My briliant friend, Hotel Europa i Root, entre d'altres. L'any passat només es van estrenar dues produccions pròpies.

Arxivat a