Jordi Cruyff se suma a Mateu Alemany i també deixarà el Barça a final de temporada

La decisió s'hauria fet oficial aquest dimarts i, segons precisen fonts properes a l'encara director esportiu del club, no té res a veure amb l'adeu d'Alemany

Cruyff, en imatge d'arxiu
Cruyff, en imatge d'arxiu | EP
Nació
16 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:33h
Degoteig de dimissions a l'àrea directiva del Barça. El fins ara director esportiu del club blaugrana, Jordi Cruyff, ha decidit seguir el camí de l'aviat exdirector de futbol, Mateu Alemany, i deixar Barcelona a final de temporada, és a dir, el 30 de juny. Així li ho ha comunicat aquest dimarts al president Joan Laporta de manera oficial, tot i que, segons la informació que ha transcendit, Laporta sabia des de fa almenys dos mesos que Cruyff dubtava sobre el seu futur a can Barça.

La decisió de l'encara director esportiu estava presa de fa temps i, segons s'han encarregat de precisar fonts properes a ell, no té res a veure amb l'adeu d'Alemany. A diferència del director de futbol, Cruyff no tindria res tancat amb cap altre equip. La seva intenció és començar nous projectes després d'haver aconseguit aixecar la moral blaugrana en un context d'anys de sequera. 

Cruyff ha estat cabdal per fitxar Kessie, Christensen o Raphinha i també per la renovació de Dembélé. A hores d'ara, el que queda per veure és com el Barça reestructura l'organigrama esportiu vistes totes les sortides. De moment, tot fa preveure que Deco serà la persona escollida per liderar-lo. Ja fa un any que es pensa en ell i ara totes les apostes li són favorables per convertir-se en el nou director esportiu. 
 
Arxivat a