1 de 10

Comença el termini per optar a les subvencions Crea Feina Plus a Barcelona

Es destinaran 2 milions d’euros a incentivar la contractació de prop de 300 persones

El programa subvenciona amb fins a 8.000 euros les contractacions | Ajuntament de Barcelona
per Nació, Barcelona | 15 de maig de 2023 a les 07:00 |
Amb la intenció d’incentivar l’ocupació i millorar la integració de les persones amb més dificultats d’inserció al mercat laboral, el programa Crea Feina Plus, que es va posar en marxa durant la pandèmia, ha obert una nova convocatòria de subvencions i ofereix ajuts de fins a 8.000 euros a les empreses que contractin personal.

Mitjançant aquest programa, es destinaran 2 milions d’euros a incentivar la contractació de prop de 300 persones que actualment es troben a l’atur, sobretot persones amb més dificultats d’inserció al mercat de treball com el jovent, les dones, les persones de més de 45 anys, les persones aturades de llarga durada i les que es troben en situació de risc social.

Interessen especialment les empreses que desenvolupen l’activitat en sectors estratègics, que generen ocupació de qualitat i estan vinculades a la indústria 4.0, com les indústries creatives, l’economia verda i circular, el sector biològic i de la salut i el de la logística, entre d’altres.

Les empreses que contractin persones en risc d’exclusió amb contracte indefinit o no inferior a 6 mesos rebran fins a 8.000 euros per a cada contractació de jornada completa, o entre 2.000 i 6.000 euros si la jornada és parcial.

En cas de contractes indefinits a persones joves, de més de 45 anys o dones, l’empresa rebrà 5.000 euros, sempre que el contracte sigui a jornada completa. Si la persona es trobava en atur de llarga durada i és contractada de manera indefinida i a jornada completa, l’empresa percebrà 6.000 euros.

El programa Crea Feina Plus incentiva la contractació estable i, prioritàriament, en jornada completa. Cada empresa pot rebre un màxim de 10 subvencions. El termini de presentació de les sol·licituds és del 10 de maig al 3 de novembre de 2023.

Les empreses i persones treballadores autònomes interessades poden consultar les bases de la convocatòria i formalitzar la inscripció aquí.

AMB EL SUPORT DE


 

 

Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te'n subscriptor

 

Participació