«La culpa és... dels ocupes!»: la trolejada de la CUP a Junts

Els cupaires aprofiten el vídeo de campanya per criticar el partit de Turull i Borràs, que s'ha compromès a tenir alcaldes "inflexibles" amb les ocupacions il·legals

L'humorista Joel Díaz apareix al vídeo de la CUP per a les eleccions del 28-M
L'humorista Joel Díaz apareix al vídeo de la CUP per a les eleccions del 28-M | CUP
13 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:55h


La CUP va presentar divendres el vídeo de la campanya electoral del 28-M, on apareix un alcalde (David Bagés) que mira de convèncer un grup de veïns del poble de la importància de fer un camp de golf, encara que això impliqui no poder destinar diners a altres necessitats del municipi. A l'espot hi apareix l'humorista Joel Díaz, que fa d'empresari, i ha tingut una bona acollida a les xarxes socials, amb més d'un milió de visualitzacions a Twitter en 24 hores.

Quan encara coeja la polèmica provocada pels partits de la dreta i l'empresa Desokupa sobre l'ocupació de dos edificis com Bonanova, partits com Junts o el PSC s'han posicionat amb fermesa sobre aquest fenomen, i la CUP no ha deixat passar l'oportunitat de fer-ne broma. També a través de Twitter, els cupaires han editat la resposta del secretari general de Junts, Jordi Turull, amb talls del seu vídeo de campanya. Quan Turull dubta, apareix l'empresari Díaz a donar-li un cop de mà: "Els ocupes, els ocupes...!" Des de Junts, s'han compromès a tenir alcaldes "inflexibles" amb les ocupacions il·legals. El PSC ha promès "tolerància zero" davant d'aquest fenòmen.