Netflix estrena una nova sèrie sobre els Bridgerton: és una preqüela de la reina Carlota

Els fanàtics de la saga creada per Julia Quinn gaudiran de nous capítols paral·lels de la història principal al voltant d'un dels personatges més carismàtics

Imatge promocional de la sèrie
Imatge promocional de la sèrie | Netflix
Nació
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:20h
Els fans dels Bridgerton estan d'enhorabona aquest dijous: Netflix estrena una nova sèrie lligada a l'univers victorià creat per l'escriptora Julia Quinn i que abordarà la vida juvenil d'un dels personatges més carismàtics de la història principal. La plataforma presenta aquest dijous 4 de maig Queen Charlotte: A Bridgerton Story, un spin-off dels Bridgerton sobre la Reina Carlota (interpretada a l'original per Golda Rosheuvel) en la seva vida de jove. 


India Ria Amarteifio donarà vida a la monarca Carlota i explicarà el seu ascens al tron, el seu matrimoni amb el rei Jordi i com la seva arribada a la corona provoca un canvi social. Aquest spin-off, dirigit i escrit per Sonda Rhymes (una de les responsables de la mítica sèrie Grey's Anatomy), intentarà connectar amb la trama principal a través del personatge de la reina. Ara per ara, les crítiques generals són molt positives. Des de Netflix esperen que la trama tingui molt bona rebuda. 

Una de les actrius més importants de la sèrie la va abandonar el 2023

Les dues cares més visibles que van fer saltar a la fama la sèrie Bridgerton de Netflix ja no tornaran més a la ficció televisiva. L'actriu Phoebe Dynevor, coneguda com a Daphne Bridgerton, va tancar aquest gener de 2023 la seva etapa amb la multinacional després de complir el seu contracte i, tal com va fer el seu company de repartiment durant la primera temporada, Regé-Jean Page, va decidir no renovar. Des de Netflix se li va oferir un nou contracte, ara que està en marxa la tercera entrega de capítols de la sèrie britànica, però Dynevor ha decidit que vol "centrar-se en altes projectes".

Realment, ni Dynevor ni Page tenien cap mena de contracte signat per a una segona temporada, però l'impacte mundial que va tenir la sèrie va obligar Netflix a fer moviments d'última hora. El conegut com El Duc va renegar, de molt males maneres, de la ficció televisiva que ell mateix havia protagonitzat i va marxar a fer altres produccions. Per altra banda, Dynevor, de 27 anys, va decidir signar per una segona temporada encara que només fos per un paper secundari. Netflix va confirmar el 2021 que hi hauria tercera i quarta temporada en el futur.

 
Arxivat a