El secret d'una campanya guanyadora

Els experts Jordi Cuminal, Tate Santaeulària i Reinald Besalú participen en un col·loqui organitzat per Nació per parlar sobre campanyes electorals aquest dilluns 8 de maig a la tarda a la seu de l'Associació Catalana de Municipis

Primer debat electoral amb candidats a Barcelona
Primer debat electoral amb candidats a Barcelona | ACN
Nació
01 de maig del 2023
Actualitzat el 02 de maig a les 16:15h

Una campanya electoral pot ser decisiva per acabar de convèncer algun votant indecís que faci decantar la balança per guanyar unes eleccions, i els partits ho saben. Per això hi ha una aposta forta per experts en campanyes, spin doctors, estilistes i caps de comunicació que ajudin a transmetre el missatge correcte als sectors de població més adequats, i de la millor manera possible perquè ho tinguin en compte a l'hora de votar.

Per parlar de tot això i molt més, Nació organitza aquest dilluns 8 de maig, a les 18h, un col·loqui amb Jordi Cuminal, consultor, exdiputat i exdirector general de Comunicació de la Generalitat, Tate Santaeulària, experta en comunicació estratègia i institucional i excap de premsa del president José Montilla, i Reinald Besalú, subdirector de la càtedra Ideograma-UPF de Comunicació Política i Democràcia. L'acte es fa a la seu de l'Associació Catalana de Municipis, al carrer València 231.



Moderat pel subdirector de Nació, Ferran Casas, els tres experts abordaran la importància de simplificar els missatges en campanya, el paper de les enquestes o quina és la millor manera de combatre l'abstenció i interpel·lar els votants més joves. També com han canviat les campanyes electorals en els darrers anys i la relació que han de tenir els candidats amb xarxes socials com ara TikTok.

La benvinguda de l'acte serà a càrrec del president de l'ACM, Lluís Soler, i l'editor de Nació, Marc Basté. També es presentarà el nou canal de dades NacióPolis i la cobertura de la campanya electoral que farà el diari de cara a les eleccions municipals del 28 de maig.