Càrregues a la Bonanova per una manifestació contra l'ocupació a Barcelona convocada per Cs

Els manifestants contraris a l'acte de Ciutadans han llançat farina als agents antiavalots dels Mossos i alguns participants de l'acte han estat identificats per la policia

Nació
26 d'abril del 2023
Actualitzat a les 7:50h
El moment de la càrrega
El moment de la càrrega | ACN
Situació de tensió aquest dimarts a la tarda en un dels barris de la zona alta de Barcelona. Agents de la BRIMO dels Mossos d'Esquadra van dur a terme una càrrega contra un grup d'activistes que es manifestaven a la plaça de la Bonanova, a Barcelona, en protesta contra un altre acte, aquest convocat per Ciutadans (Cs), que es mostrava contrari a les ocupacions "que es viuen a la capital catalana".
 La càrrega ha acabat sense detinguts, per bé que s'ha identificat alguns dels participants. Abans de la maniobra policial hi ha hagut un forcejament entre els agents i els activistes en el mar de la qual els segons han llançat farina als primers.

Ciutadans havia convocat l'acte contra l'ocupació de l'edifici conegut com El Kubo, pendent de desallotjament. Quan els activistes han estat dissolts, un grup de joves de la Bonanova s'hi ha enfrontat, sense que el fet hagi anat a més. L'alcaldable de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Anna Grau, ha reclamat davant l'edifici que es desallotgi i "que es posi fi el xantatge ocupa". La candidata taronja ha denunciat la "manca de voluntat política" per dur a terme el desallotjament.

Arxivat a