Tenim un regal per a tu

Presentem la Sopa de Dades, un butlletí setmanal de Roger Tugas Vilardell que us oferirà les xifres, gràfics i mapes imprescindibles per entendre i interpretar les notícies i debats d'actualitat

25 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:57h

Rep El Despertador cada matí al teu correu

A Nació estem contents. Una campanya sempre és apassionant per a aquells a qui ens interessa la política i avui estrenem una nova eina per estar-ne ben informats. Us la vull compartir. Us presentem la Sopa de Dades, un nou butlletí setmanal des del qual el nostre periodista de dades, Roger Tugas Vilardell, us oferirà les xifres, gràfics i mapes imprescindibles per entendre i interpretar les notícies i debats d'actualitat. Hi presentarà i comentarà les dades amb rigor, però també de forma amena i didàctica, pensant tant en els amants de les dades com en el públic general. Ho diem sempre, però no per això cal deixar de fer-ho i practicar-ho: volem que el nostre sigui el diari dels lectors que, abans de creure i formar-se una opinió crítica sobre la realitat que els envolta, volen saber. I això vol dir informació de qualitat.

Estic convençut que als lectors del Despertador us pot interessar també aquest nou butlletí que, en el primer enviament, analitza com arriben els diversos partits a la cursa electoral, segons les enquestes, a banda d'altres informacions i curiositats. Sabíeu que la passió i romanticisme de Sant Jordi desemboca en pics de natalitat nou mesos més tard, per exemple? Us convido a llegir aquí aquesta primera Sopa de Dades, tot just sortida del forn, i a subscriure-us-hi i compartir-la entre aquells amics i coneguts a qui cregueu que els pot agradar.

Amb ella, Nació incrementa, a més, la seva oferta de newsletters fins a sis, tant d'informació general i actualitat com d'específiques d'emergència climàtica, cultura digital o aquesta darrera de dades. Estem molt satisfets de tota la gent que s'hi està subscrivint, però, si encara us en falta alguna, les trobareu totes aquí. I estigueu ben atents, que aquesta no serà l'última sorpresa que preparem de cara a les eleccions del 28 de maig. Us mantindrem informats!

» Llegeix aquí el primer butlletí Sopa de Dades.

» Subscriu-te a Sopa de Dades.

» Subscriu-te als butlletins de Nació.

 
Ferran Casas i Manresa
subdirector de Nació

Vols que t'arribi El Despertador de Nació cada matí al teu correu electrònic? 
Fes clic aquí per rebre'l