Ibai Llanos i KOI pengen una pancarta gegant en català a Barcelona

El club d'eSports que comparteix amb Gerard Piqué disputarà un important partit contra el club francés KCorp, amb qui tenen una coneguda rivalitat, i ho han promocionat a la Barceloneta

La pancarta, a la Barceloneta
La pancarta, a la Barceloneta | KOI
Victor Rodrigo
22 d'abril del 2023
Actualitzat a les 19:15h
Primer va ser la Kings League, amb una immensa pancarta a la Diagonal de Barcelonaper anunciar el seu gran esdeveniment del Camp Nou. Ara, i per primer cop en tota la seva història, l'equip d'eSports d'Ibai Llanos i Gerard Piqué ha anunciat un enfrontament cabdal per a la seva organització: el pròxim 27 d'abril s'enfronten a l'equip francès KCorp. Per fer-ho, Llanos i companyia han penjat una pancarta gegant al bell mig de la Barceloneta per escalfar l'ambient. A més, ho han fet en català i en francés.

Totes dues formacions d'esports electròniques havien desenvolupat una forta rivalitat -els francesos van disputar un partit d'exhibició contra KOI en la seva presentació al Palau Sant Jordi, el 2021-, especialment desenvolupada a les xarxes. Ara, disputaran un partit oficial per primera vegada.
  El mateix Ibai ho ha anunciat a les xarxes socials, igual que tots els creadors de contingut dels que disposa KOI. La comunicat sorgida a través de les diferents modalitats en les quals participa el club han fet que l'equip de Llanos sigui conegut internacionalment. Aquest dijous, però, s'enfrontaran en el videojoc Valorant, un dels més importants de tot el panorama d'esports electrònics.