1 de 10

«T'estiu molt»: més de 1.000 propostes d'educació i lleure per a infants i joves a Barcelona

Hi ha 335.344 places per a activitats que se celebraran entre el 26 de juny i el 5 de setembre

Les activitats són per a infants i joves d'1 a 17 anys | Ajuntament de Barcelona
per Nació, Barcelona | 24 d'abril de 2023 a les 07:00 |
Des del 15 d’abril ja es poden tramitar les inscripcions d’infants i joves d’1 a 17 anys a les activitats que s’organitzen durant els mesos d’estiu a Barcelona i que formen part de la campanya municipal “T’estiu molt”. Més d’un miler de propostes i 335.344 places per triar entre activitats de lleure, esportives, educatives, temàtiques i culturals, que tindran lloc entre el 26 de juny i el 5 de setembre.
 

Quin tipus d’activitats formen part del programa “T’estiu molt”?

L’oferta inclou el programa “Bressol d’estiu”, per a infants d’1 a 3 anys, campaments, colònies, rutes, casals d’estiu, casals esportius, el Campus Olímpia, un taller d’arts musicals o activitats en família, entre d’altres.

Quina és l’edat mínima i la màxima per inscriure-s’hi?

L’edat mínima és 1 any, i la màxima, 17 anys.
 

Quan es duen a terme les activitats?

Les primeres comencen el 29 de juny i les darreres acaben el 5 de setembre.
 

Com es poden tramitar les inscripcions?

Les sol·licituds es poden tramitar de manera telemàtica i presencial. Per formalitzar la inscripció s’ha de consultar el procediment amb l’entitat organitzadora, a través de les dades de contacte que es faciliten en cadascuna de les activitats que apareixen al web de “T’estiu molt”.
 

Hi ha activitats per a infants i joves amb discapacitat?

Sí, totes les activitats que formen part de la campanya han de garantir la inclusió de tots els infants i adolescents, amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients perquè hi puguin participar amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat. L’entitat organitzadora de l’activitat podrà sol·licitar a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) el reforç de l’equip de monitors per atendre els nens i nenes que per la seva discapacitat presentin dificultats d’inclusió especials.

A més, el programa inclou activitats adaptades a les quals es poden inscriure infants i joves menors de 21 anys, sempre que la família i l’entitat organitzadora ho consideri pertinent.
 

Es poden demanar beques o ajuts?

Sí, la campanya de vacances d’estiu facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat, gràcies al suport econòmic i de recursos humans municipals que es destinen a les famílies i els infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

La beques seran per a un màxim de 14 dies en el cas de “Bressol d’estiu” i les activitats que es duen a terme fora de Barcelona, com les colònies, les rutes i els campaments, i d’un màxim de 10 dies per a la resta d’activitats.
 

Quan i com es demanen les beques?

El termini per sol·licitar els ajuts és del 17 d’abril al 15 de maig, ambdós dies inclosos. Es podran tramitar telemàticament a través de l’Oficina Virtual de Tràmits, per la qual cosa es recomana disposar d’un certificat digital del tipus idCAT Mòbil o superior. Per a les persones que no en disposin, s’habilitarà un servei de suport per a l’obtenció d’aquest certificat i la realització del tràmit digital.

 Es pot ampliar la informació sobre el programa al web de “T’estiu molt”. En cas de dubtes concrets, es pot consultar l’apartat de preguntes freqüents.

AMB EL SUPORT DE


 

 

Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te'n subscriptor

 

Participació