Per què als coreans els apassiona tant Tossa de Mar?

La popular cantant de K-pop YooA va rodar al novembre dos videoclips a la ciutat gironina i, des d'aleshores, el degoteig de turistes ha estat constant

Nació
19 d'abril del 2023
Actualitzat a les 23:03h
La cantant YooA
La cantant YooA | Nació
Des que el novembre de l'any passat la famosa cantant sud-corena YooA va publicar dos videoclips rodats a Tossa de Mar, a aquesta localitat de la comarca de la Selva no han deixat d'arribar viatgers asiàtics. 

Han comprovat que venen en totes les estacions. És un degoteig, no pas una massificació, i deixen diners al territori. Per això, ara l'ajuntament està fent un estudi de mercat per veure què és el que realment els interessa, com els poden atraure més enllà dels reclams turístics que apareixen als videoclips de l'artista.

Els temes de YooA, amb nom real Lyu Siah, tenen milions de reproduccions a Youtube. La cantant és membre del grup de K-pop Oh my girl, una banda molt popular a Corea del Sud. Als videoclips de Melody Lady Low l'artista recorre carrers del centre de Tossa i algunes platges. Gràcies a això, els i les seves fans asiàtiques han pogut conèixer una de les poblacions emblemàtiques de la Costa Brava. A continuació, podeu veure les dues cançons on apareix el municipi català.




Arxivat a