Oberta la convocatòria dels premis Agenda 2030

Els premis volen reconèixer i posar en relleu iniciatives innovadores que tinguin un impacte positiu en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible

Oberta la convocatòria dels premis Agenda 2030
Oberta la convocatòria dels premis Agenda 2030 | Ajuntament de Barcelona
Nació
12 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:07h
Fins al 10 de maig està oberta la convocatòria de la segona edició dels premis Agenda 2030, concebuts per reconèixer i posar en relleu iniciatives innovadores que tinguin un impacte positiu en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) en l’àmbit metropolità de Barcelona, siguin accions directes, de divulgació, participació o educatives. També es vol contribuir al posicionament internacional de Barcelona com a ciutat líder en l’aplicació de l’Agenda 2030 i altaveu d’iniciatives inspiradores per a altres ciutats del món.

La convocatòria dels premis Agenda 2030 de Barcelona consta de nou modalitats, agrupades en tres categories:

 Categoria acció, premis a les millors iniciatives per a l’assoliment dels ODS: millor iniciativa impulsada per una empresa, una entitat sense ànim de lucre, una administració o un ens públic.

 Categoria implicació, premis a les millors iniciatives de disseminació, sensibilització i participació social sobre l’Agenda 2030 i els ODS: millor producte de disseminació de coneixement sobre l’Agenda 2030 i els ODS, millor campanya de comunicació per a la sensibilització sobre els ODS, millor iniciativa de foment de la participació a l’entorn dels ODS.

 Categoria educació, premis a les millors iniciatives educatives a l’entorn de l’Agenda 2030 i els ODS: millor iniciativa d’un centre educatiu reglat de primària, secundària (ESO, batxillerat i CFGM) i ensenyament superior (CFGS i universitat).

Es podran presentar al premi accions realitzades durant els dos anys anteriors a la publicació d’aquesta convocatòria, així com accions que, encara que no s’hagin acabat, ja s’hagin posat en pràctica i hagin tingut algun impacte.

La convocatòria està oberta a qualsevol persona física o jurídica empadronada o amb seu social o delegació a l’àmbit metropolità de Barcelona, que inclou tots els municipis de les comarques del Barcelonès, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

 Més informació al web de l'Ajuntament de Barcelona