Un cotxe i un taxi s'incendien en un aparatós accident enmig de la Meridiana

Les línies d'autobús que havien quedat desviades ja han tornat a la seva circulació normal

Diverses línies d'autobús havien quedat afectades per l'accident
Diverses línies d'autobús havien quedat afectades per l'accident | Joaquim Albalate
Victor Rodrigo
28 de març del 2023
Actualitzat a les 12:18h
Aparatós accident aquest matí de dimarts enmig de l'avinguda Meridiana a Barcelona. Dos cotxes han xocat, han bolcat i s'han incendiat en aquest carrer al voltant de les onze del matí, molt a tocar del número 332 de la via. Els Bombers de Barcelona han arribat el més ràpid possible i han aconseguit extingir les flames sense haver de lamentar cap altre incident més. Els dos conductors, atesos pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han quedat ferides lleus.
  Tots dos han acabat sortint per si sols dels vehicles i no han hagut de lamentar cap lesió ni cap cremada per les flames que sortien dels seus respectius automòbils. Segons informa betevé, que ha avançat les circumstàncies de l'accident, un dels vehicles era un taxi híbrid que, en ser d'aquest tipus, ha provocat un fum abundant que ha arribat a estendre's per tot el carrer.

Diverses línies d'autobús havien quedat afectades per l'accident, segons informacions de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) però ara per ara, al voltant de les dotze del migdia, totes elles circulen amb normalitat.

Arxivat a