Tots els noms que acompanyaran Ernest Maragall en la llista del 28-M

Les bases d'ERC donen llum verda a una candidatura continuista en la qual repeteixen regidors actuals com Jordi Castellana, Eva Baró, Jordi Coronas, Rosa Suriñach i Montserrat Benedí

Ernest Maragall en una imatge d'arxiu.
Ernest Maragall en una imatge d'arxiu. | Marc Puig / ERC
26 de març del 2023
Actualitzat el 12 d'abril a les 10:25h

ERC ja ha confeccionat i presentat a la militància la llista completa que acompanyarà Ernest Maragall en les eleccions municipals del 2023. Les bases del partit han avalat aquest dissabte, en el 67è congrés regional, tots els noms que conformaran la candidatura. Es tracta d'una llista continuista, que incorpora entre els primers números actuals consellers i regidors municipals, que completen així la llista encapçalada per Maragall, però també per Elisenda Alamany (2) i Ester Capella (3). 

Segons ha pogut saber Nació, a partir del número quatre s'hi situen alguns dels regidors actuals: Jordi Castellana (4), Eva Baró (5), Jordi Coronas (6), Rosa Suriñach (7) i Montserrat Benedí (8), mentre que l'actual regidor Max Zañartu apareix com a número 11. Al número 9, ERC incorpora el candidat del Jovent Republicà, Jan Sibina, i el número 10 és per la consellera portaveu d'ERC a Sant Martí, Lourdes Arrando.

Els republicans, després del congrés celebrat aquest dissabte al matí a la Torre Glòries de Barcelona, han presentat obertament a la premsa el diumenge alguns dels noms de la llista, en un acte davant de l'Arc de Triomf de Barcelona. La llista ratificada aquest dissabte per més de 200 militants, incorpora candidats fins al número 38, i es deixen tres espais lliures -pendents a decidir- per les persones que la tanquin.

Primers noms de la llista d'ERC per a les eleccions municipals de Barcelona
1. Ernest Maragall
2. Elisenda Alamany
3. Ester Capella
4. Jordi Castellana
5. Eva Baró
6. Jordi Coronas
7. Rosa Suriñach
8. Montserrat Benedí
9. Jan Sibina
10. Lourdes Arrando
11. Max Zañartu
12. Maria Badet
13. Josep Maria Boronat
14. Vinyet Maduell
15. Quim Sangrà
16. Olga Hiraldo
17. Pepe Pérez
18. Laura Pi
19. Carlos Rodríguez
20. Montse Bartomeus
21. Eduard Cuscó
22. Enriqueta Duran
23. Juan José Morales
24. Montse Cuspinera
25.Santos Félix