Robbie Williams celebra 25 anys de carrera al Sant Jordi: «El millor concert de la gira»

L'artista anglès s'emociona i fa emocionar el públic de la capital catalana amb un xou "terapèutic" on ha rendit comptes: "He viscut moments molt foscos i vosaltres, fans, m'heu salvat"

Williams, en un moment de la nit
Williams, en un moment de la nit | ACN
Nació
25 de març del 2023
Actualitzat a les 9:18h
El cantant Robbie Williamsha emocionat aquesta nit de divendres i a ritme de pop-rock en un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona amb soldout i 18.000 entrades venudes, i que forma part de la seva gira per celebrar el seu 25è aniversari als escenaris com a solista des que va abandonar la banda Take that. L'estrella britànica ha arrencat entre els aplaudiments i crits d'un públic entregat quan ha aparegut a l'escenari lluint una elegant armilla de lluentons daurats i els braços plens de tatuatges per començar amb l'enèrgica Hey wow yeah yeah.
Acompanyat en tot moment per un exèrcit format per tres coristes, tres guitarres i dos baixos, un bateria, uns teclats, dues trompetes i un saxo, Williams ha seguit l'actuació amb Let em entertain you, i s'han sumat a la festa sis ballarines. "Per què en lloc d'explicar-vos què és entretenir, us ho demostro?", ha fet broma en una constant exhibició de carisma i complicitat amb el públic. L'artista també ha confessat que el xou és una teràpia per a ell.
 

Versions de Land of 1000 Dances i d'Oasis

Seguidament, ha interpretat una versió de Land of 1000 dances, del cantant de blues Chris Kenner, i Monsoon, durant la qual s'ha acostat al públic per estrènyer mans amb alguns afortunats i afortunades de les primeres files, que han demostrat conèixer-se la lletra a la perfecció. "Us portaré a tots a 1998", ha avisat abans d'entonar Strong en un escenari tenyit de rosa. Williams ha prosseguit amb Come undone, Could it be magic i una versió de la famosa Don't look back in anger d'Oasis, amb la qual s'ha guanyat uns llargs aplaudiments d'un Palau emocionat.

L'artista anglès ha continuat el seu viatge al passat amb l'emotiva The flood, una cançó de la seva etapa a la boy band Take That, de la qual va formar part des dels seus inicis, l'any 1990, fins al 1996, i al costat dels quals va canviar "l'escena musical per sempre", ha destacat.
 

Love of my life, Eternity, Candy i Feel

Una de les més corejades ha estat Love of my life, de l'àlbum The heavy entertainment show (2016), que ha segellat amb una gran explosió de confetti multicolor, i ha seguit amb Eternity, que ha dedicat a l'excantant de les Spice Girls Geri Halliwell pel suport que li va donar quan va deixar de beure alcohol, ara fa 17 anys. Després de la divertida Candy, i canviant-se el look per un vestit daurat, ha arribat un dels moments més esperats de la nit amb l'himne ineludible Feel, que el públic ha correspost amb les llums dels seus mòbils, seguida per Kids i la poderosa Rock DJ.

"El millor concert de la gira fins ara"

S'ha guardat per a la traca final No regret' i She's the one abans d'acomiadar-se amb la balada Angels, senzill del seu àlbum debut Life thru a lens (1997), i afirmar, visiblement emocionat: "Ha estat el millor concert de la gira fins ara. Aquesta nit és molt diferent. Puc sentir la vostra ànima".

Williams s'ha acomiadat agraint el suport incondicional dels seus fans en aquestes més de tres dècades de carrera, durant les quals ha recordat que ha viscut moments molt foscos: "Gràcies per cuidar-me quan no sabia que m'estàveu cuidat". La d'aquesta nit és la primera de les dues cites del cantant britànic al Sant Jordi, ja que va anunciar una segona data a la capital catalana després d'esgotar les entrades per al concert d'aquest divendres el mateix dia en què van sortir a la venda.
 

Tres oportunitats més per a veure'l aquest estiu

Després de la parada a Barcelona, continuarà la seva gira a Mèxic, Portugal, Israel, Romania i altres països en els pròxims mesos abans de tornar a l'Estat l'estiu, on actuarà en els festivals Marenostrum de Fuengirola, Madcool de Madrid i O Gozo Festival de Santiago de Compostel·la. En aquest quart de segle, Williams (nascut al Regne Unit el 1974) ha acumulat més de 85 milions de discos venuts a tot el món i 14 àlbums número 1 al Regne Unit, al costat de grans de la música com David Bowie, Michael Jackson o Elvis Presley i només superat per The Beatles.
Arxivat a