Rauw Alejandro aprèn català amb Rosalía: «Som-hi!»

El cantant de Puerto Rico i l'artista catalana parlen amb Ibai Llanos sobre l'aprenentatge de la llengua i es llancen a parlar-la una estona

Nació
20 de març del 2023
Actualitzat el 21 de març a les 9:06h
Rauw Alejandro, Rosalía i Ibai Llanos, durant al conversa.
Rauw Alejandro, Rosalía i Ibai Llanos, durant al conversa.

"Som-hi", "una miqueta". És Rauw Alejandro parlant en català. El cantant portorriqueny s'està adaptant a la llengua des que és parella de Rosalía i així li ho ha demostrat a l'streamer Ibai Llanos en una xerrada al seu canal de Twitch. Rauw ha après el català escoltant parlar la família de la Rosalía i ja l'entén perfectament.

L'artista de Sant Esteve de Sesrovires també ha engrescat Ibai a xerrar: "Tu el parles molt bé", l'ha animat. "Una miqueta, però no més", ha contestat el basc, passant ràpidament la patata calenta a Rauw. "Jo una miqueta sí, és l'única paraula que sé", ha contestat aquest.

La parella d'artistes s'ha trobat amb Ibai per comentar l'àlbum conjunt que presentaran aviat. Un avenç: hi haurà un tema inspirat en un bolero, que escolten molt a casa i que troben molt romàntic. Hi haurà, però, més sorpreses, amb un àlbum que incorporarà des d'estils fora d'òrbita mainstreem fins al reggaeton més comercial.

Arxivat a