Un estudi ha definit la
magdalena perfecta, és a dir, que tingui un bon sabor i que a la vegada sigui saludable. Segons aquesta investigació feta per la
Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia i publicada a la revista
Foods, hi ha un component que és clau per aconseguir-ho i que té a veure amb una flor.
El producte ha estat batejat com a "
Roselle" i l'element clau és l'extracte del calze de les flors d'una planta tropical que rep el nom d'
Hibiscus Sabdariffa, també coneguda com la rosa de Jamaica, el cànem de Guinea o la rosa d'Albisina. El benefici per a la salut es produeix pels compostos bioactius de la flor, com
polifenols,
flavonoides,
betaïna i
àcid d'hibisc.
Tots aquests components, segons els autors de l'estudi, es podrien utilitzar per a crear nous productes i aliments més sans, fet que ajudaria a reduir especialment el risc de patir
malalties cròniques. El fet de ser una magdalena que conté alts nivells d'
antioxidants també ajuda a prevenir els processos de l'organisme que poden danyar les
membranes cel·lulars o el
material genètic de les
cèl·lules.
A banda d'aquesta recepta de magdalena amb el component de la flor d'hibiscs, alguns dels aliments que ja contenen molts antioxidants i que serveixen com a prevenció d'aquests problemes de salut són la fruita, el suc, el vi, el cacau, el té, el cafè, les verdures, els cereals integrals o les llegums.
Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.
Fes-te'n subscriptor
hola