1 de 10
Cafè

Segueix aquest truc per gaudir d'un bon cafè preparat amb cafetera italiana

Si la tapa està baixada, la temperatura puja molt més ràpid i el filtrat es produeix abans de temps

Una cafetera italiana | Pexels
per Nació, 19 de març de 2023 a les 14:51 |
Hi ha moltes maneres de fer cafè. Una d'elles, de les més conegudes, és fer servir una cafetera italiana, un procés gens complicat però durant el qual ens hem d'assegurar de no cometre alguns errors que són força comuns i que poden afectar el gust de la beguda. 

La periodista Marijo Jordán explica a La Vanguardia per quin motiu recomana deixar la tapa de la cafetera oberta mentre preparem el cafè. Per una banda, això és bo perquè el cafè respiri i també permet controlar quan l'aigua comença a fer xup-xup i apagar el foc en el moment adequat. 


En aquest sentit, els defensors d'aquesta pràctica diuen que si la tapa està baixada, la temperatura puja molt més ràpid, el filtrat es produeix abans de temps i el cafè estarà menys estona en contacte amb l'aigua, amb la qual cosa no tindrà tant de gust. A més, la temperatura que assoleix la cafetera és tan elevada que podria extreure els components amargs del cafè.

Altres notícies que et poden interessar






 

 

Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te'n subscriptor

 

Participació