Hi ha moltes maneres de fer
cafè. Una d'elles, de les més conegudes, és fer servir una
cafetera italiana, un procés gens complicat però durant el qual ens hem d'assegurar de no cometre alguns errors que són força comuns i que poden afectar el gust de la beguda.
La periodista
Marijo Jordán explica a
La Vanguardia per quin motiu recomana
deixar la tapa de la cafetera oberta mentre preparem el cafè. Per una banda, això és bo perquè el cafè
respiri i també permet controlar quan l'aigua comença a fer
xup-xup i apagar el foc en el moment adequat.
En aquest sentit, els defensors d'aquesta pràctica diuen que si la tapa està baixada, la
temperatura puja molt més ràpid, el
filtrat es produeix abans de temps i el cafè estarà menys estona en contacte amb l'aigua, amb la qual cosa no tindrà tant de gust. A més, la temperatura que assoleix la cafetera és tan elevada que podria extreure els
components amargs del cafè.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.
Fes-te'n subscriptor
hola