Manel deixa de fer música: pausa indefinida després de 16 anys

El grup barceloní, que no té activitat des que va finalitzar la gira al novembre de l'any passat, preveu que els seus membres iniciïn projectes individuals

Els integrants de Manel, en una entrevista amb Nació
Els integrants de Manel, en una entrevista amb Nació | Adrià Costa
Lluís Girona
13 de març del 2023
Actualitzat a les 9:11h
La música catalana perd, temporalment, un dels seus grups més emblemàtics. Manel preveu una aturada indefinida després de 16 anys fent música, segons ha avançat El Matí de Catalunya Ràdio. El grup barceloní no tenia activitat des que a principis de novembre de l'any passat va posar fi a la gira de presentació de seu cinquè disc Per la bona gent.
 
El mateix programa de la ràdio pública assegura que el quartet barceloní preveu estar aturat més temps de l'habitual i que, mentrestant, els seus integrants -Guillem Gisbert, MartíMaymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé- iniciaran projectes individuals. Fa dies que hi havia rumors de separació, però el grup manté que només és una pausa i que no deixaran de fer música de manera definitiva. En acabar la gira passada, el quartet explicava que se n'anaven a "hivernar".

En 16 anys de trajectòria, Manel s’ha fet un lloc en la història de la música catalana amb la seva particular barreja de pop i música folklòrica. El primer disc, Els millors professors europeus, va comptar amb l’aplaudiment unànime i, des de llavors, la seva carrera ha estat meteòrica.

Arxivat a