La Kings League de Piqué altera la programació de la televisió pública

L'acció s'emmarca a la campanya que la competició ha engegat per omplir el Camp Nou durant la final four del diumenge 26 de març

Piqué, acompanyat de Gerard Romero, Oriol Querol i Spursito en un «After Kings»
Piqué, acompanyat de Gerard Romero, Oriol Querol i Spursito en un «After Kings» | Kings League
Nació
12 de març del 2023
Actualitzat a les 12:51h
Que la Kings League s'ha convertit en un èxit en només dos mesos és veritat. Que la televisió pública alterarà la seva programació per emetre'n un resum setmanal, també. Sí, el canal esportiu de la CCMA, Esport 3, dedicarà part dels pròxims dilluns a comentar la jornada del torneig creat per Gerard Piqué en un nou espai anomenat "Kings Week". 
 


De fet, la competició tanca la primera temporada l'últim diumenge de març, i ho fa per la porta gran: la final four serà el diumenge 26 de març al Camp Nou. I, per promocionar-la, el president de la lligueta i els presidents dels clubs que hi participen han anunciat 12 novetats, més enllà dels resums a Esport 3.

Hi haurà marxandatge per als seguidors que es podrà comprar a la botiga del Camp Nou, els futbolistes es concentraran a l'hotel Hilton Barcelona abans dels partits i entrenaran a la ciutat esportiva Joan Gamper, a més de moure's en un autobús totalment personalitzat per a l'ocasió. 

Els presidents dels quatre clubs que es juguen el campionat i Piqué arribaran amb helicòpter al Camp Nou i durant la tarda de diumenge es farà el possible per assolir un rècord Guinness. Quin? El de grup de persones més gran amb màscara, que tindrà la forma del logotip de la lliga de futbol 7.

Arxivat a