Investiguen una agressió sexual a una noia de 19 anys al Poble Espanyol

Ha rebut l'avís sobre les cinc de la matinada d'aquest dissabte en aquest indret turístic de Barcelona

Nació
11 de març del 2023
Actualitzat a la 13:45h
Imatge aèria del recinte del Poble Espanyol
Imatge aèria del recinte del Poble Espanyol | Amadalvarez
Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual que s'hauria comés la matinada d'aquest dissabte al Poble Espanyol, a Barcelona, a una noia de 19 anys. Així ho ha avançat Crónica Global i ho ha confirmat Nació de fonts policials, precisant que per ara no s'ha practicat cap detenció.

Les mateixes fonts han detallat que la víctima hauria patit l'atac aquesta passada matinada al voltant d'una zona d'oci nocturn del districte de Sants-Montjuïc.

El portal digital ha informat que vigilants de seguretat d'aquest espai turístic de la capital catalana han trobat la víctima en estat de xoc i amb una ferida al cap.

La patronal de l'oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife -organització empresarial també d'aquest sector- ha assegurat que demanarà ser acusació popular al cas i ha condemnat els fets i espera i que es detingui l'autor. Ha remarcat que el local proper al lloc té implementat el distintiu internacional de seguretat atorgat per l'Associació Internacional d'Oci Nocturn que inclou un protocol per evitar agressions sexuals i com actuar en cas que n'hi hagi. La patronal, però, ha apuntat que "no hi podia fer més perquè els fets han tingut lloc a fora".

Arxivat a