TV3 arriba a un acord amb la Kings League per retransmetre les finals... en diferit

La televisió pública emetrà els partits al Camp Nou el pròxim diumenge 26 de març

Els capitans i els equips de la lliga de Gerard Piqué
Els capitans i els equips de la lliga de Gerard Piqué | Kings League
Nació
08 de març del 2023
Actualitzat a les 21:52h
El Camp Nou acollirà el diumenge 26 de març les finals de la primera edició de la Kings League, la lliga de futbol 7 que ha obert nous horitzons a Twitch. L'escenari que ha vist en primera persona gestes esportives inoblidables i que han trepitjat els millors jugadors de futbol de la història, ara lluirà davant les càmeres de la plataforma d'streaming. I també davant les de TV3.

El Versió Rac1 ha avançat la tarda d'aquest dimecres que la televisió pública catalana ha arribat a un acord amb Gerard Piqué per retransmetre els partits que determinaran qui esdevé el primer guanyador del campionat. Si bé, ho hauran de fer en diferit, una vegada acabi la final. Així, els partits només es podran seguir en directe pel canal de Twitch de la competició.

El final de la fase regular i les eliminatòries deixaran els quatre millors equips del torneig, que se citaran a la gran final del Camp Nou. Serà el 26 de març, segons la web del Barça a partir de les 18 hores. Abans, però, és probable que s'organitzin actes dins el recinte de l'equip blaugrana, on es preveu que hi hagi presència dels 12 presidents que han participat en aquesta primera temporada del projecte. Ja s'han venut més de 45.000 entrades, segons va explicar el president del Barça, Joan Laporta, perquè els espectadors presenciïn les semifinals i la final de la lliga.

Arxivat a