«Eufòria» revela l'última incògnita de la segona edició: així queda el jurat

Carol Rovira serà la tercera integrant de l'equip que valorarà les actuacions dels participants acompanyant Elena Gadel i Lildami

El plató de la primera temporada d'«Eufòria», en una imatge d'arxiu
El plató de la primera temporada d'«Eufòria», en una imatge d'arxiu | CCMA
Nació
05 de març del 2023
Actualitzat el 24 de març a les 15:01h
Després de dies d'incertesa ja se sap qui serà el tercer integrant del jurat de la segona edició d'Eufòria. A Elena Gadel i Lildami, que ja van ser els encarregats de valorar els cantants de la primera temporada, se'ls hi unirà Carol Rovira. L'actriu i cantant va ser coach d'interpretació en aquesta primera edició i ara rellevarà l'actor Marc Clotet en un altre paper crucial del talent show de TV3.

La primera gala del concurs serà aquest divendres a partir de les 22.05 hores, quan els 16 aspirants sortits del càsting faran el seu debut a plató en directe. El funcionament setmanal serà el mateix que en la primera edició: els concursants hauran de preparar a cada gala una cançó com a solistes a més de preparar les segones veus d'alguns dels temes dels companys.

D'aquest primer programa també se'n coneix ja quatre cançons que s'interpretaran: Flowers de Miley Cyrus, De l'1 al què de The Tyets, SuspiciousMindd'Elvis Presley oSweet Child O'MinedeGuns N' Roses. Un cop els cantants hagin interpretat tots els números rebran les valoracions del jurat, que decidirà les dues persones que se'n van a la zona de perill i les dues persones que se salven.  

D'aquesta manera, al final de la gala el jurat haurà col·locat vuit concursants a la zona de perill. Però potser no en són els únics. Clara Luna i Jordi Cubino, des del VAR musical, decidiran si afegeixen algun altre aspirant a la zona de perill, o no. Després, la resta de coaches tindran el privilegi de treure alguns concursants de la zona de perill fins que hi quedin sis aspirants.

I a partir d'aquí, aquests sis concursants seran els que es posaran en mans de l'audiència, que serà l'encarregada de decidir, a través de les votacions, els dos concursants que han de continuar a Eufòria. Malauradament, els quatre menys votats hauran d'abandonar la seva aventura musical i ja només quedaran 12 finalistes, que seran eliminats d'un en un a cada gala per acabar dirimint qui agafarà el relleu de Mariona Escoda.

Arxivat a