Destrossa el rècord de subscripcions a Twitch: més de 900.000 dòlars mensuals

El creador de contingut estatunidenc Kai Cenat trenca l'anterior registre de 283.066 i n'aconsegueix 305.344 aquest febrer

Nació
01 de març del 2023
Actualitzat a les 16:19h
Kai Cenat, en un directe de Twitch
Kai Cenat, en un directe de Twitch | Twitch
Estem a l'era dels rècords a Twitch. Els darrers mesos s'ha parlat molt dels esdeveniments de la comunitat castellanoparlant, amb la Kings League, la Queens League, la Velada III i El Juego del Calamar de Minecraft. Mentrestant, però, a l'altra banda de l'Atlàntic, la comunitat anglosaxona també ha anat per feina i aquest mes de febrer s'ha trencat un dels rècords més importants de la plataforma d'streaming: el de subscripcions.

El creador de contingut Kai Cenat ha destrossat les estadístiques i ha aconseguit 305.344 subscipcions, superant amb suficiència l'anterior rècord de 283.066. Nascut el 2001, s'ha fet un lloc entre l'star system nordamericà i ha compartit espais amb streamers consolidats com Adinross o Ishowspeed.

El sistema de subscripció de Twitch consisteix en un pagament mensual, trimestral o semestral a un creador de contingut a canvi de passar a formar part de la seva comunitat, de determinats avantatges i pel fet de donar suport a la seva feina. Hi ha diferents nivells, que van des dels 5 dòlars al mes fins als 26, a més d'una subscripció gratuïta si es té Amazon Prime. Una part d'aquest pagament arriba directament al streamer i una altra se la queda la plataforma, però els guanys percebuts per Kai Cenat en aquest aspecte el mes de febrer ronden els 920.000 dòlars.

Arxivat a