​Salvador Illa o el retorn de Manel Vidal

«¿S'ha de permetre que escopinades tan miserables com aquesta continuïn tenint els altaveus privilegiats que tenen?»

Salvador Illa va fer unes declaracions desafortunades fa uns dies en un acte a Terrassa
Salvador Illa va fer unes declaracions desafortunades fa uns dies en un acte a Terrassa | PSC
26 de febrer del 2023
Actualitzat el 02 d'abril del 2024 a les 19:14h

Ho dic amb tot el respecte. Amb aquestes paraules dijous Manel Vidal va voler lubricar les ments dels terrassencs abans de deixar-los anar el gag que tenia al pap. Amb tot el respecte no n'hi va haver prou, però, per alleugerir la indignació que va acabar causant entre els espectadors que vam veure la intervenció des de casa.

A Zona Franca, el reconegut humorista va voler fer una referència a les eleccions municipals de Terrassa, tercera ciutat de Catalunya, i aquest cop qui en va sortir més esquitxat va ser l'alcalde en qüestió, Jordi Ballart. Al programa, Vidal va apretar l'alt responsable de l'Ajuntament (el poder, un clàssic), i per fer-ho va triar el més miserable dels camins: posar èmfasi en la delicada situació personal que viu el polític.

Per catalogar-lo com a alcalde amb ego, d'aquells que només gaudeixen del càrrec quan ells són els protagonistes, el guionista estrella de La Competència va afirmar que Ballart és d'aquelles persones que acaba sent subjecte de tot i sempre li passen coses. Un comentari feridor que, per cert, va ser immediatament celebrat i rigut pel públic present al plató, que no va dubtar en cap moment sobre la idoneïtat de la broma. Perro no come perro, que diuen. Manel Vidal no va precisar quines coses li passen a l'alcalde, és clar, però és que tampoc calia, perquè tots les tenim al cap: un fill amb leucèmia i amenaces homòfobes constants, entre d'altres. Aquestes són les coses que li passen a Jordi Ballart.
 

Arxivat a