«Toy Story 5», confirmada: què sabem de la nova pel·lícula que prepara Disney?

El conseller delegat de la companyia, Bob Iger, confirma la cinquena part d'una de les sagues més destacades de Pixar

Els protagonistes de la quarta part de «Toy Story»
Els protagonistes de la quarta part de «Toy Story» | The Walt Disney Company
Nació
09 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:07h
Està confirmat. Quatre anys després de dir adeu a les joguines més famoses de la història del cinema, Disney ha confirmat que ja treballa en la producció de Toy Story 5. El conseller delegat de la companyia, Bob Iger, ha estat l'encarregat de confirmar la cinquena part d'una de les sagues més destacades de Pixar -que forma part de la megacorporació Disney- i que comptarà amb alguns dels seus personatges més icònics.

Buzz Lightyear formarà part del repartiment animat de la nova entrega: ho ha confirmat Tim Allen, l'actor que l'ha interpretat en les darreres quatre pel·lícules. "Fins aviat, Woody, ets un homenet trist i estrany i et compadeixo", ha piulat Allen, citant una de les frases més icòniques de Buzz a la Toy Story original. "I marxem al número 5! Fins a l'infinit i més enllà!", ha rematat.

Què en sabem de Toy Story 5? Data d'estrena, personatges...

El 2019, la història de la quarta part de la saga, va deixar molt clar que era un adeu definitiu. En Woody (Tom Hanks) s'acomiadava de tota l'audiència que havia crescut amb ell després de 24 anys a les pantalles. Després d'una mítica escena on Buzz i les altres joguines deien adéu a Woody i a Bo, que marxaven a viure aventures amb les joguines perdudes en un parc d'atraccions, semblava que no quedava més corda. Doncs no és així per a Disney.

La companyia no ha trencat el seu silenci sobre dates d'estrena, quins personatges hi haurà -a excepció de Woody, que ho ha confirmat el seu mateix intèrpret- ni sobre quines històries o trames tractarà. La cinquena part de Toy Story pot tornar a reunir l'Andy, el nen -ja adult- que creix amb les joguines i després marxa a la universitat, o Woody. La frase de Tim Allen pot no ser una mera coincidència.
 Toy Story 4va aconseguir l'Oscar a Millor Pel·lícula d'Animació, a més de recaptar mil milions de dòlars a tot el planeta -és la 37a més taquillera de tots els temps-, superant Toy Story 3, que és la 38a, però va ser la més vista de tot el 2010. És la dinovena saga més vista de la història a les sales de cinema i no ha deixat de perdre embat amb el públic gràcies a les reposicions o a la plataforma d'streaming Disney+.

Arxivat a