AuronPlay abandona Twitch durant uns dies per la polèmica sobre els tuits neonazis: «Estic cremat»

L'streamer de Badalona, el més exitós de tota la comunitat hispànica, afirma que l'exposició de les xarxes socials l'afecta de manera molt negativa i decideix protegir-se

Auronplay, al directe de dilluns al vespre
Auronplay, al directe de dilluns al vespre | Twitch
Nació
07 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:35h
L'streamer AuronPlay es prendrà un descans de manera indefinida de Twitch. Afirma que està cansat, enfadat, rondinaire, esgotat... que n'està fart d'Internet i de l'exposició que suposa per a ell després d'onze anys de carrera ininterrompuda. I per això marxa durant un temps, per posar les coses en ordre. Així ho va explicar en un directe emès ahir al vespre, després de respondre durant les darreres 48 hores a la polèmica sobre les bromes i piulades de suposada temàtica neonazi (i feixista, racista...) que haurien protagonitzat tant ell com la seva parella, Biyín.


"Estic molt cremat a internet. Fa onze anys que dedico a la creació de contingut i se m'ha notat últimament. He tingut una època en què he obert stream enfadat i rondinaire". En Raúl Álvarez ha admès que es va equivocar en aparèixer al directe de la seva parella en aquestes condicions, perquè "no va actuar de manera correcta". S'ha disculpat, tant per les seves paraules del dia anterior com de tots els seus comportaments del 2013. Fins i tot ha volgut admetre que s'havia enfadat de manera molt injusta amb persones tan importants com Ibai Llanos.

Biyín també ha decidit apartar-se uns dies de l'streaming i de les xarxes socials, encara que ella és la que ha rebut les majors crítiques possibles per part del públic de Twitch i de les altres comunitats. Molts streamers segueixen apuntant contra la parella i, reconeixen, que encara queda "molt per descobrir". Fins i tot un dels més mítics de la comunitat, Vegetta777, ha deixat entreveure de manera crítica que encara hi ha molt per dir sobre el tema.