1 de 10
plataformes

Netflix es fa l'orni amb el seu pla de prohibició dels comptes compartits: ara diu que «és un error»

Desapareix una de les condicions més polèmiques de la companyia que pretenia frenar compartir contrasenyes

Ara, tot això, pot veure's modificat per una nova reculada en només 24 hores | Víctor Arias
per Victor Rodrigo, Barcelona | 3 de febrer de 2023 a les 11:20 |
Netflix fa marxa enrere de manera estrepitosa amb el seu pla per frenar els comptes compartits. Després de generar un gran terratrèmol en el món empresarial de les plataformes, la companyia ha deixat caure a través d'un portaveu que tot plegat "ha estat un error". En concret, han assegurat que l'aparició de les noves condicions d'ús dels comptes compartits a Netflix "era només un moviment que calia que es veiés a diversos països de Llatinoamèrica" i no a tot el món. Més tard, en l'apartat de Preguntes i Respostes de Netflix, han modificat un dels punts més polèmics dels nous canvis.

En concret, ha desaparegut l'exigència nova que afirmava que si en 31 dies no s'havia enregistrat -un dels usuaris del compte- amb el Wi-Fi del compte principal, aquell dispositiu amb el qual havia iniciat cessió quedaria bloquejat. Un problema, però, és si una mateixa persona ho fa servir al mòbil, a la tauleta o a un altre ordinador que no és "el seu original" o "el de casa". 


Netflix deixava molt clar que "les persones que no convisquin amb l'usuari hauran d'usar el seu propi compte", assegurant que podrien bloquejar l'accés "en aquells dispositius que no formin part de la teva ubicació principal". És a dir: control d'IP a través de la connexió a internet que, majoritàriament, es fa a través de Wi-Fi. Ara, tot això, pot veure's modificat per una nova reculada en només 24 hores per part de la companyia. 

Principals inconvenients si s'aprovés això

Quins són els primers inconvenients? El primer de tot és que totes aquelles persones que comparteixen compte, la podran veure bloquejada. Una de les mesures que reclama Netflix és que, si en 31 dies no s'ha enregistrat amb el Wi-Fi del compte principal, aquell dispositiu quedarà bloquejat. Un problema, però, és si una mateixa persona ho fa servir al mòbil, a la tablet o a un altre ordinador que no és "el seu original" o "el de casa". 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Nació.
Fes-te'n subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te'n subscriptor

 

Participació