Un home amenaça de fer volar pels aires l'Hotel Hilton de Barcelona

Els Mossos han reduit la persona que havia trucat a recepció, un pacient psiquiàtric bipolar que no es medicava

L'Hotel Hilton de Barcelona
L'Hotel Hilton de Barcelona | Europa Press
Nació
26 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:23h
Situació estrambòtica aquesta matinada a Barcelona, en un ensurt que no ha passat d'aquí. Un client de l'Hotel Hilton, situat a la part alta de l'avinguda Diagonal, ha trucat des d'una habitació a la recepció de l'hotel per avisar que tenia la clara intenció de fer volar pels aires tot l'establiment amb dues bombes. Segons ha avançat El Nacional, els Mossos d'Esquadra han actuat al voltant de dos quarts de quatre i han accedit a l'habitació de l'home, un pacient psiquiàtric amb un trastorn bipolar diagnosticat. Després d'hores de valorar que havien de fer, els agents han pogut entrar i comprovar que no hi havia perill.

El mateix digital explica que va ser el mateix hotel qui va avisar els Mossos, que es van desplegar cap a les dues de la matinada per observar les càmeres, assegurar l'edifici i controlar la situació. L'home va amenaçar de fer saltar pels aires l'hotel amb dues bombes situades en dues motxilles, que es van poder identificar gràcies a les càmeres. Més tard, els Mossos van poder comprovar que no existien aquestes bombes gràcies a la intervenció de les unitats de l'ARRO.

Més tard, després que els experts en explosius hagin comprovat que, realment, no hi havia cap altre material de detonació a l'habitació, un equip del SEM ha traslladat l'home a un centre mèdic. Se l'ha ingressat a la unitat de psiquiatria.

 
Arxivat a