Què fer aquest cap de setmana: plans per al 27 i 28 d'abril

Les millors activitats d'oci i cultura per dissabte i diumenge arreu de Catalunya per fer sol, amb amics o en família

Una edició anterior del Biergarten al Poble Espanyol
Una edició anterior del Biergarten al Poble Espanyol | Biergarten
Redacció
24 d'abril del 2024
Actualitzat a les 16:43h

Arriba ja un altre cap de setmana del mes d'abril i ho fa farcit de propostes culturals i lúdiques per als diferents públics. Com sempre, les opcions són múltiples i l'única equivocada és la de quedar-se a casa. A continuació, et detallem totes les que destaquem a Barcelona, però també les disponibles a la resta del territori.

Què fer aquest cap de setmana a Barcelona: els millors plans per gaudir el 27 i 28 d'abril

Aquest dissabte i diumenge torna a estar ple a vessar de coses a fer a la capital catalana. Festa, cultura, gastronomia... Ni el mal temps ni la mandra són raons de pes per impedir que aprofitis aquest cap de setmana únic. Escull la teva!

Trobada Nacional de Gegants

Aquest 2024 els gegants de Barcelona fan 600 anys. Per celebrar-ho, s'han preparat tot un seguit d'actes que començaran aquest diumenge amb la Trobada Nacional, en què es donaran cita prop de mig miler de colles unides i més de 600 gegants al passeig Lluís Companys - Arc de Triomf. La Trobada donarà el tret de sortida amb una plantada a les 9:00 del matí i acabarà amb les ballades finals a les 13:30 del migdia.

Biergarten: la festa de la cervesa al Poble Espanyol

La 13a edició de la Biergarten està a punt d'aterrar a l'hivernacle de la plaça Major del Poble Espanyol. Des d'aquest mateix divendres i fins al pròxim diumenge, 5 de maig, tota aquella persona que s'hi vulgui apropar podrà degustar fins a una vintena de varietats diferents de cervesa: des d'ampolla, fins a barril passant per especialitats gastronòmiques vingudes d'Alemanya. L'accés és gratis per a residents a Catalunya.

Concerts a l'hivernacle

La Ciutadella del coneixement és un projecte que pretén transformar el parc de la Ciutadella en un entorn dedicat al coneixement. Aquesta, almenys, és la idea amb què es va presentar el desembre de l'any passat. Ara, uns mesos més tard, es convertirà durant uns dies en l'escenari de quatre concerts de cambra amb membres de l'Orquestra i el Cor del Liceu. La idea és que serveixi per donar-los visibilitat i les entrades estan disponibles des de tres euros.