Una estel·lar Aitana condueix el Barça a guanyar la Supercopa

L'equip de Jonatan Giráldez és insaciable i ja suma un nou títol després de guanyar la Reial Societat per 0 a 3 a Mèrida

Les jugadores aixequen el primer títol de la temporada
Les jugadores aixequen el primer títol de la temporada | FCB
22 de gener del 2023
Actualitzat a les 15:01h
El Barça de Jonatan Giráldez és insaciable. És difícil seguir el recompte de tots els títols que ja duu a l'esquena. I és que aquest diumenge n'ha guanyat un altre: la Supercopa Femenina. Ho ha fet per 0 a 3 a Mèrida (Extremadura), on li ha costat de guanyar a una perseverant Reial Societat

La gran protagonista del partit -i MVP- ha estat, sens dubte, Aitana Bonmatí, que ha conduït el Barça fins a la victòria amb un estel·lar doblet. El primer gol ha arribat al minut 13. I tot i que alguns i algunes de vosaltres podríeu pensar que l'encert a porteria ha estat resultat d'una clara dominació de les blaugrana, res més lluny de la realitat. A Giráldez no li ha agradat el que ha vist durant la primera part del matx i no ha deixat de donar indicacions.

Aquest cop, al Barça li ha costat molt arribar a l'àrea. De fet, la de Sant Pere de Ribes ha aprofitat pràcticament l'única ocasió clara que ha tingut l'equip a la primera part per fer diana. Gràcies a la seva eficàcia, hem pogut veure un altre partit del Barça, amb revolucions molt més altes. El segon gol ha arribat tot just començar la segona part, al minut 47. Gràcies a les botes d'Aitana, les jugadores de Jonatan Giráldez han encarrilat la final.

A partir d'aquest moment del partit, el Barça s'ha instal·lat a camp rival amb l'evident objectiu de fer un pas endavant. I la Reial, que fins ara havia mostrat una dosi extra d'energia, s'ha fet petita després del doblet. Amb tot, el Barça ha fet un bon paper ofensiu, força agressiu i sempre vigilant. I tot I que, a vegades, el partit s'ha alentit per canvis i interrupcions per lesions a les files de l'entrenadora catalana Natàlia Arroyo, el domini blaugrana ha estat aclaparador.

A la Reial li ha costat de sortir pel setge de les de Giráldez i se l'ha vist incòmoda i cansada fins al xiulet final. Uns instants abans ha arribat el gol d'Oshoala al minut 97, que ha sorprès els més de 6.000 espectadors i espectadores que han seguit la final de la Supercopa. En línies generals, el partit ha tingut moments de tot, però de nou, es materialitza en forma de trofeu que lluirà a les vitrines de Barcelona.