Josep Costa denuncia una agressió d'un mosso a la manifestació contra la cimera

L'exvicepresident del Parlament explica que l'agent de la policia catalana li ha provocat lesions a les dues mans

Josep Costa, en una entrevista amb NacióDigital
Josep Costa, en una entrevista amb NacióDigital | Yvelisse Teixeira
19 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:31h
Josep Costa ha denunciat una agressió per part d'un agent dels Mossos d'Esquadra. En el marc de la manifestació contra la cimera hispanoamericana que se celebra aquest dijous a Barcelona, l'exvicepresident del Parlament ha explicat que un agent de la policia catalana li ha provocat lesions a les dues mans.
 
Segons relata Costa, el CAP al qual s'ha dirigit per tractar les lesions ja ha notificat els fets al jutjat i ara posarà la denúncia a l'agent amb l'identificador D0E114. Segons ha detallat, l'agent l'hauria agredit amb una porraextensible. Costa s'ha dirigit al conseller d'Interior, JoanIgnasi Elena, al que fa "responsable" que el policia sigui "degudament sancionat" i respongui "personalment" per una agressió "gratuïta".

La mobilització contra la reunió entre Pedro Sánchez i Emmanuel Macron al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) ha deixat una xiulada monumental de l'independentisme. Gairebé dues hores després de la convocatòria, la marxa ha fet camí cap a la Gran Via de Barcelona fins a arribar al consolat de França. Posteriorment, entre escenes de tensió amb la Brimo, la manifestació ha arribat fins a la plaça Sant Jaume.