Nandu Jubany fa el càtering de la cimera hispanofrancesa a Barcelona

L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals

Jubany, al nou restaurant.
Jubany, al nou restaurant. | Dívik
Nació
19 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:19h
Una de les intrigues d'aquest dijous en el marc de la cimera hispanofrancesa que se celebra a Barcelona era on dinarien els caps d'estat espanyol i francès, Pedro Sánchez i Emmanuel Macron. Doncs bé, intriga resolta. Ho ha avançat RAC1. Els i les organitzadores de la cimera a la capital catalana han contractat el prestigiós cuiner de Monistrol de Calders (Moianès), Nandu Jubany, per servir el càtering al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Segons s'ha pogut saber, el dinar ha estat de tipus còctel amb clàssics de temporada, com ara coca amb poma caramel·litzada i foie-gras, caneló tradicional, torradetes amb tòfona i vel d’ibèric, i les reconegudes croquetes del Nandu. Per a les delegacions i la resta de personal que treballa a la cimera serviran càtering tipus brunch.

Jubany no és el primer xef català que s'encarrega de l'àpat d'una cita important. El 2019 els germans Roca van preparar el menú de la Cimera del Clima. Van batejar els plats del Celler amb el nom La terra s'esgota. Aleshores, van servir vi de l'Empordà de vinyes que van sobreviure els incendis del juliol del 2012, vi de la Conca de Barberà, del celler que va desaparèixer per la riuada del Francolí, i vi de Xile, país on s'havia de celebrar la cimera que, finalment, es va traslladar a Madrid.

 
Arxivat a