Mor el ministre de l'Interior d'Ucraïna en estavellar-se el seu helicòpter molt a prop d'una llar d'infants

Almenys hi ha quinze persones mortes, de les quals dues són nens, en l'impacte de l'aeronau a la ciutat de Brovary, a la regió de Kíiv

Una zona de guerra a Ucraïna
Una zona de guerra a Ucraïna | Europa Press
Victor Rodrigo
18 de gener del 2023
Actualitzat el 15 de gener del 2024 a les 18:12h
La cúpula del ministeri de l'Interior d'Ucraïna ha mort aquest dimecres al matí després que el seu helicòpter s'estavellés molt a prop d'una llar d'infants i un edifici d'apartaments a la ciutat de Brovary, a la regió de Kíiv. Segons han informat les autoritats ucraïneses, hi ha diversos morts, entre ells el ministre de l'Interior, Denis Monastirski, i el secretari d'estat del mateix departament.

Les últimes informacions apunten que, per ara, hi ha almenys quinze persones mortes, de les quals dos són nens, presumiblement de la llar d'infants. La xifra de ferits també augmenta per moments: per ara, les autoritats ucraïneses comptabilitzen fins a 22, deu dels quals són nens.

"En el moment de la tragèdia hi havia nens i treballadors de la guarderia molt a prop de l'impacte. Tothom ha estat evacuat. Hi ha víctimes", ha informat de manera llampec el cap de l'administració militar de la regió de Kíiv, Oleksiy Kuleba, a través del seu compte de Telegram.