​Innú de Caldea: el millor pla per a parelles aquest hivern

L'spa Adults Only de Caldea, el regal més romàntic i original per Sant Valentí

Inúu és l'spa Adults Only de Caldea
Inúu és l'spa Adults Only de Caldea | Caldea
Nació
17 de gener del 2023
Quan arriba el febrer, malgrat ser al pic de l'hivern, pugen les temperatures! Celebra l'època més romàntica de l'any i viu un dia màgic de Sant Valentí a Inúu. Continua llegint i descobreix com pots sorprendre la teva parella.
 

Viu sensacions úniques i irrepetibles

No et conformis amb els típics plans de Sant Valentí. Si estàs buscant un regal romàntic i original per sorprendre com mai la teva parella, tria Inúu, l'spa Adults Only de Caldea. És el lloc ideal per a tots dos.

Transporta’t a Turquia des de la llacuna termal inspirada en les terrasses de roca travertina blanca de Pamukkale, amb raigs d'aigua de diferent intensitat. Després, estireu-vos l’un al costat de l'altre als llits d'aigua del Berlingot o de la llacuna exterior i, no us perdeu sobretot el jacuzzi exterior

Pel fred, no et preocupis! Tot i que aquest any l'hivern és intens, l'aigua és entre 32 i 34 graus. I, entre bany i bany, compartiu una sessió al hammam o una sauna salina. El cos us ho agrairà.


Vols més coses? Regala també un massatge relaxanta duo de 60 minuts amb oli d'ametlla per a dues persones, o un tractament de bellesa, com l'oxigenació facial de temporada de 60 minuts de Sothy, amb els productes de cosmètica professional més avantguardistes i sostenibles per completar el dia.
 

Sorprèn la parella amb un sopar romàntic

En un bon pla de Sant Valentí, no pot faltar un sopar romàntic. El nostre ve acompanyat d'una entrada de tres hores a les aigües termals del Termolúdic.

Us encantarà el menú de Sant Valentí del restaurant Blu de Caldea. L’hem elaborat exclusivament per celebrar aquesta ocasió tan especial, tant si és per sopar com per dinar.

Així que, si sou una parella de foodies, aprofiteu el moment, ja que el menú romàntic només estarà disponible durant el mes de febrer.
 

Enamora't dels nostres sabors exòtics

L'últim dels nostres plans per a Sant Valentí, combina Inúu amb el restaurant tai-japonès Siam Shiki.

Passeu tota una tarda o un matí en parella als espais termals d'Inúu, el Termolúdic i Orígens amb l'entrada de quatre hores (també inclou el lloguer de xancletes, tovalloles i barnús).
 

En acabar, trieu entre el menú tailandès o el japonès, i delecteu-vos amb els sabors exòtics del restaurant Siam Shiki, situat dins de Caldea.
 

Champagne Sessions, l'animació dels divendres nit a Inúu

A Inúu, l'spa Adults Only de Caldea, durant les nits de divendres tornen les “Champagne Sessions”, unes sessions de música en directe a càrrec d'un saxofonista, perquè els visitants puguin degustar una copa de xampany Moët & Chandon mentre es banyen al Berlingot, des d'ara i fins a l'abril. Un pla per finalitzar de manera molt exclusiva una jornada intensa d'esport o de shopping a Andorra.

Inúu, l'spa per a adults de Caldea, també estrena tallers wellness de tècniques de relaxació i de còctels. Són gratuïts amb l'entrada de l'spa per a adults, i pots triar entre el taller de bols tibetans, el de creació de perfums i el ritual del te. Una de les novetats més destacades és el taller de meditació per induir al son, que es basa en tècniques de respiració per afavorir la relaxació i la predisposició a dormir. També n’hem incorporat un d'automassatges amb una tècnica xinesa.

Amb l'entrada a Inúu, tens accés a la resta dels spa: Orígens i al Termolúdic, on, cada dia de l'any, cada dues hores podràs veure Hooli, un nou espectacle automàtic de llums i música que està inspirat en el festival de colors de l’Índia.

Sorprèn la parella amb un dels nostres plans per a Sant Valentí i fes aquest 14 de febrer un dels dies més romàntics de l'any.