El Barça s'enfrontarà al Ceuta als vuitens de final de la Copa del rei

Sorprenentment, l'equip de Xavi va patir per guanyar l'Intercity i passar a la següent ronda de la competició aquest dimecres

El Barça de Xavi, en una imatge d'arxiu.
El Barça de Xavi, en una imatge d'arxiu. | FCB
Nació
07 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:48h
Després de superar amb sorprenent esforç l'Intercity, el Barça jugarà contra el Ceuta com a visitant en els vuitens de final de la Copa del rei. Així s'ha decidit aquest dissabte, a les 13:00 del migdia, en un sorteig que s'ha celebrat al Saló Luís Aragonés de la Ciutat del Futbol de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). El Reial Madrid, per la seva banda, jugarà contra el Vila-real a l'estadi de la Ceràmica en el que es considera com un dels matx "bomba" de la competició.

La resta de partits són els següents: Llevant, Atlètic de Madrid; Sporting de Gijón, València; Alabès, Sevilla; Betis, Osasuna; Reial Societat, Mallorca; Atlètic Club, RCDE.

Els encreuaments són encara a partit únic i es disputaran els dies 17, 18 i 19 de gener, una setmana després de la celebració de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita, on també hi serà el Barça, el Madrid, el Betis i el València. Els horaris s'acabaran de definir aquest mateix dissabte i el més segur és que es donin a conèixer en les pròximes hores.

Arxivat a