Aquests són els tres productes de cuina imprescindibles per Karlos Arguiñano

"Si me'ls treuen, em retiro" afirma en una entrevista a "Gastro Ser"

Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió
Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió | Cedida
Nació
05 de gener del 2023
Actualitzat el 06 de setembre a les 12:55h
Si hi ha algun cuiner mediàtic a l'Estat, és Karlos Arguiñano. Els seus acudits, les anècdotes que explica, els posicionaments que defensa omplen les xarxes socials de comentaris i reaccions, però és l'àmbit culinari on té més autoritat. En aquesta ocasió, ha estat una confessió sobre els tres productes de cuina sense els quals no pot treballar el que s'ha viralitzat a internet.

"Si me'ls treuen, em retiro", ha explicat el cuiner de la televisió en una entrevista al programa de ràdio Gastro Ser. "Dic agur i marxo".  Es refereix a l'all, la ceba i l'oli d'oliva, tres ingredients clau per la seva cuina, a banda del famós julivert que tantes vegades anomena quan repassa les seves receptes.

Les paraules d'Arguiñano arriben arran de la gira de presentació del seu nou llibre "Cocina fácil y rico", en què defensa la cuina senzilla i de temporada. En aquest sentit, també s'ha pronunciat sobre la truita de patates. A banda d'admetre que li agraden tant amb ceba com sense, però que es decanta per la primera, també ha emès una dura crítica contra aquells que la consumeixen industrial: "La gent que no té afecte, dificilment farà ningú feliç".