Arguiñano revela la truita d'un restaurant català que li ha encantat

El popular cuiner basc cuina la truita de ceba caramel·litzada que va descobrir al local barceloní Al Kostat

Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió
Karlos Arguiñano, el famós cuiner de la televisió | Europa Press
Nació
04 de gener del 2023
Actualitzat el 06 de setembre a les 12:54h
La truita és un dels plats estrella de la nostra cuina. És una opció ràpida i ben bona per un dia amb pressa o també un bon plat per combinar i fer exquisideses amb altres aliments. Karlos Arguiñano és també un enamorat i un expert de les truites, com ha demostrat en altres ocasions en què ha explicat la regla del "6-3-1" per fer-la perfecta.

Ara, ha cuinat la recepta de truita que va descobrir en un restaurant català i que li va encantar. En un dels seus últims programes, ha preparat una truita de ceba caramel·litzada que va descobrir al restaurant barceloní Al Kostat. Amb només ous, cebes, oli i sal, Arguiñano ha cuinat un plat senzill i ràpid.

El xef basc també ha explicat sobre aquest restaurant català que qui hi vagi s'endurà una gran sorpresa i ha detallat que el cap de cuina, Jordi Vilà, té al seu darrere un equip "jove i fantàstic". El restaurant Al Kostat es defineix per una "cuina quotidiana i senzilla", vinculada especialment amb la gastronomia catalana i de Barcelona. Aquesta truita és un dels entrants de la carta, que compta amb plats de carn, peix o arròs entre altres.