És l'hora de tornar als cinemes i fer-ho en català

"Avatar" i "El gat amb botes" ens permeten tornar a les sales i gaudir de cinema en català

«Avatar. El sentit de l'aigua» es pot veure en català als cinemes
«Avatar. El sentit de l'aigua» es pot veure en català als cinemes
Nació
29 de desembre del 2022
És hora de tornar a omplir els cinemes. Després de dos anys de restriccions que han deixat en segon terme la pantalla gran, aquest Nadal és el moment idoni per immergir-se en la fascinant experiència de viure el cinema a les sales i, a més, fer-ho en català.

Avatar. El sentit de l’aigua t’ofereix l’oportunitat d’estar tres hores immergit en un entorn fantàstic que arribarà a ser intens si tries el format 3D de la pel·lícula i, a més, de fer-ho en català. Tocaràs l’aigua amb els dits, mentre vius les aventures de la família Sully i els seus problemes per sobreviure en nous entorns. Sensibilitat i grans efectes visuals a la gran pantalla, i en català!

Deixa’t seduir amb aquest tast de la pel·lícula, busca el cinema que més t’interessi i reserva ja la teva entrada. 


I si tens ganes de passar una bona estona de diversió, no et perdis l’estrena El gat amb botes i les seves aventures per trobar el mític “últim desig”. L’enginy, el sentit de l’humor, cert desvergonyiment i la creativitat del gat amb botes faran les delícies de tota la família i, a més, en català en moltes sales de Catalunya.


Pots trobar aquestes i més propostes de pel·lícules d’actualitat a la cartellera de cinema en català que, a més, t’indicarà on pots anar-les a veure.

Triar la versió en català d’aquestes pel·lícules és una decisió que va molt més enllà del que t’imagines. És un gest potent, d’una gran força, que permetrà demostrar fins a quin punt ens interessa consumir cinema en català.

Aquest Nadal, viu les festes, gaudeix dels àpats en família, canta nadales i, sobretot, torna al cinema i fes-ho en català! En gaudiràs i, amb el teu gest, contribuiràs a fer normal allò que ho ha de ser.