Rècord de temperatura màxima al desembre a Barcelona

L'Observatori Fabra, que recull dades des de fa més de 100 anys, va detectar dissabte un nou màxim de temperatura: 21,7 graus

Rècord històric de calor en un desembre a l'Observatori Fabra
Rècord històric de calor en un desembre a l'Observatori Fabra | Alfons Puertas
Nació
25 de desembre del 2022
Actualitzat a la 13:01h
Aquest desembre està sent molt calorós i així ho indiquen les dades. Dissabte es van batre nous rècords de temperatura màxima a Catalunya. A Barcelona, l'Observatori Fabra, que recull dades des de 1914, va detectar aquest dissabte un nou rècord de calor en un mes de desembre: 21,7 graus. El rècord anterior era de 20,6 graus, el desembre de 2015. Ho ha detallat aquest matí el meteoròleg Alfons Puertas a través de Twitter.
 
En el mateix sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya va comptabilitzar onze rècords en estacions meteorològiques. Les altres estacions han superat els seus màxims històrics són el Vendrell, Parets del Vallès, la Bisbal del Penedès, la Granada, Caldes de Montbui, Sabadell, Sant Sadurní d'Anoia, Castellbisbal, Falset i Sant Salvador de Guardiola.
  Segons el Meteocat, la previsió indica que hi haurà una lleugera baixada de les temperatures a partir d'aquest dilluns, dia de Sant Esteve, si bé continuarà per sobre de la mitjana per aquestes dates. No s'espera pluja a l'inici de setmana. 
Arxivat a