La Grossa de Cap d'Any 2022: data, horari, premis i tots els detalls del sorteig

El sorteig extraordinari del 31 de desembre premiarà amb 200.000 euros les butlletes guanyadores del primer premi

La Grossa de Cap d'Any
La Grossa de Cap d'Any | Loteries de Catalunya
Nació
30 de desembre del 2022
Actualitzat el 03 d'abril del 2023 a les 10:13h
Ja s'acaba l'any i, amb això, arriba la Grossa de Cap d'Any. La rifa estrella de Loteries de Catalunya celebra enguany el seu desè aniversari. El famós capgròs d'Alella, inspirat en l'exjutgessa de pau Roser Arenas, torna a les vides dels catalans per promocionar la loteria, que destina tots els beneficis a programes socials al país. A continuació, tota la informació necessària per participar-hi:

Quin dia és el sorteig de la Grossa de Cap d'Any?

Tot i que en altres edicions de la Grossa el sorteig no s'ha celebrat el mateix dia, aquest any sí. D'aquesta manera, el dia 31 de desembre d'aquest 2022 serà l'escollit per a la celebració de l'esdeveniment. TV3 encara no n'ha confirmat l'horari, però previsiblement serà a les 12.30 hores, com en les últimes edicions.

Llista de premis de la Grossa

La Grossa de Cap d’Any 2022 reparirà un primer premi, amb un import de 200.000 euros per cada bitllet, (20.000 euros per euro jugat). Un segon premi de 65.000 euros per bitllet, un tercer de 30.000 euros per bitllet. Dos quarts, de 10.000 € per bitllet i, finalment, tres cinquens, 5.000 € per bitllet.

Com funciona el sorteig de la Grossa?

A diferència del sorteig de la Loteria de Nadal, a la Grossa de Cap d'Any s'extreuen els números d'un en un. És a dir, surten cinc boles -que van del 0 al 9- per conformar cada número premiat. Es comença amb els cinquens i es va per ordre fins al primer premi, amb actuacions musicals i còmiques pel mig.

Anunci de la Grossa de Cap d'Any 2022

Marc Rodríguez, David Verdaguer, Irene Minovas protagonitzen la campanya publicitària de la Grossa d'enguany. A continuació, podeu veure el vídeo en el qual anuncien el sorteig.