Una pacient de l'Hospital Plató de Barcelona denuncia una agressió sexual per part d'un treballador

El centre de salut ha activat el codi de violència sexual per atendre la víctima i ha apartat l'empleat de manera cautelar

Entrada de l'Hospital Plató de Barcelona, en una imatge d'arxiu
Entrada de l'Hospital Plató de Barcelona, en una imatge d'arxiu | Hospital Clínic
Nació
21 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:32h
Una pacient de l'Hospital Plató ha denunciat als Mossos d'Esquadra haver estat agredida sexualment per part d'un treballador mentre estava ingressada. Fonts de la policia catalana han explicat aquest dimecres a Europa Press que han obert una investigació per aclarir els fets. Altres fonts properes al cas han assegurat que “de moment no s'ha fet cap detenció”.

Per part seva, fonts de l'hospital han declarat a la mateixa agència que, des que han tingut coneixement dels fets, han activat els procediments policials i judicials pertinents, així com els protocols interns, i que "el cas ja està en mans d'un jutge".

El centre ha activat el codi de violència sexual per atendre l'afectada i ha apartat el treballador de manera cautelar, alhora que està en curs la investigació pròpia dels expedients disciplinaris: "Estem en contacte i a disposició de l'entorn de la persona afectada", han dit.

Arxivat a