La Grossa de Nadal 2022: última hora del sorteig i tots els premis en directe

Els nens de Sant Ildefons reparteixen sort des de primera hora d'aquest matí en la rifa que se celebra al Teatre Reial de Madrid

Sorteig en directe de la Loteria de Nadal 2022
Sorteig en directe de la Loteria de Nadal 2022 | Nació
22 de desembre del 2022
Actualitzat el 28 de desembre a les 17:16h
Aquí podeu seguir la retransmissió en directe del sorteig de la loteria de Nadal des del Teatre Reial de Madrid. A partir de les 9 del matí i fins al migdia:
 

Informació important:
 

Aquest 22 de desembre, com sempre, els nens del col·legi de Sant Ildefons de Madrid entonaran els números guanyadors del sorteig de la loteria de Nadal des del Teatre Reial de la capital de l'Estat. Potser ets un dels afortunats i per això és important que coneguis l'horari del sorteig i on es pot veure en directe.
 

Horari del Sorteig de la Loteria de Nadal

El tradicional sorteig de Nadal torna a l'icònic teatre de Madrid per primer cop després de la pandèmia. El sorteig serà aquest mateix dijous 22 de desembre i tindrà el seu inici al voltant de les 9 hores. Trenta minuts abans, es constituirà la taula del president, i un cop aquest dona l'autorització -i si els assistents no demanen revisar-les- ja es poden posar al bombo. I a partir d'aquí, alea jacta est. S'acabarà, previsiblement, sobre el migdia, quan tots els premis ja s'hagin repartit.
 

On veure el sorteig de la Loteria Nacional 2022

La rifa de Nadal, també com és habitual, es podrà seguir en directe per Radiotelevisió Espanyola (RTVE). Així doncs, es podrà veure amb imatges a través de La 1 i per la web i l'aplicació mòbil de la mateixa televisió, mentre que també es podrà escoltar per l'emissora de ràdio RNE. Al voltant de les 13.30 hores començaran les connexions en directe als punts de l'Estat on hagin tocat els premis.