Barcelona rebrà el 2023 amb més de 200 drons a l'avinguda Maria Cristina

Un espectacle amb llum, foc i aigua ideat pel la companyia francesa Groupe F recordarà totes les cultures del món i donarà un missatge en favor de la Pau

Celebració de Cap d'Any a l'avinguda Maria Cristina
Celebració de Cap d'Any a l'avinguda Maria Cristina | Arxiu
13 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:26h
Després de dos anys marcats per la pandèmia, Barcelona tornarà a acomiadar l'any amb una gran festa a l'avinguda Maria Cristina. Amb un espectacle de 24 minuts de durada, els drons seran la principal novetat d'aquesta proposta que també inclourà la llum, el foc i l'aigua com a elements vertebradors i que ha ideat la companyia francesa Groupe F.

Més de 200 drons ballaran una banda sonora dissenyada especialment al cel d'aquesta ubicació clau de les celebracions barcelonines per donar la benvinguda al 2023 llançant un missatge en favor de la Pau mentre recorda totes les cultures del món. Aquesta primera part del show tindrà lloc durant els darrers 12 minuts de l'any.

A partir de la mitjanit, i començant amb els quarts i les campanades que es faran a ritme de llum, es podrà gaudir d'un "gran espectacle de pirotècnia", segons ha anunciat un dels seus creadors, Christophe Berthonneau. Els focs artificials són concebuts com una metàfora de la comunicació de l'home amb el cosmos i per aquest motiu els dotze primers minuts de l'any nou estaran ocupats per aquest element.
 

Un dels espectacles amb drons del Groupe F Foto: Ajuntament de Barcelona


 
Arxivat a